Notícies

;
21 octubre 2008

La Policía Local realitza controls en zones no permeses per a la caça

Després de l'inici de la temporada de caça, la Policia Local de Peníscola ha realitzat diversos controls en zones on la caça no està permesa i ha efectuat la denúncia de dos caçadors, veïns de Castelló, als quals se'ls va confiscar un reclam electrònic no permés. La denúncia va ser per aquest motiu i per caçar en camps de cultiu no habilitats per a la caça.

En la mateixa zona, es va denunciar un total de tres caçadors, veïns del Grau de Castelló i se'ls van confiscar les armes que portaven, que van ser dipositades en la Intervenció d'Armes de Vinaròs. Aquests últims també van ser denunciats per caçar en zones no habilitades per a la caça, zones de cultiu i pròximes a habitatges.

Les tasques que “tenen l'objectiu de garantir la seguretat dels veïns i evitar que es repetisquen situacions d'aquest tipus”, segons l'edil de Governació, Jesús Ayza, “continuaran durant tota la temporada amb la intenció d'evitar que es repetisquen aquestes males pràctiques. S'intervindran les armes i es denunciarà els responsables quan es detecten aquestes irregularitats”, Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola