Notícies

;
17 octubre 2008

El Patronat de Turisme de Peníscola prepara la nova temporada turística

En els pròxims mesos Peníscola estarà present en la World Travel Market a Londres, en el saló de viatges organitzat en el sud de França per l'operador turístic Thomas Cook, un dels més importants a nivell europeu, i en dos tallers més a Hongria i Rússia amb la voluntat d'obrir “nous mercats i consolidar mercats emergents com el rus en el municipi” explicava Rafael Suescun, president del Patronat de Turisme de Peníscola.
Suescun ha assegurat que “el Patronat fa els deures any rere any a través de la incorporació de noves tècniques de venda i apostant per la internacionalització i la qualitat”
Actualment Peníscola compta amb la major quota de mercat turístic de la província de Castelló i “ha de ser un referent”, comentava.
Precisament aquesta setmana, el Patronat ha formalitzat un contracte amb una majorista espanyola per a la negociació amb operadors turístics de referència europeus, amb la finalitat d'ampliar mercat i incloure Peníscola en els catàlegs de les majoristes més importants dels nous mercats emergents.
“Peníscola agrada i prova d'això és, per exemple, l'interès del mercat rus, fins a fa molt pocs anys un autèntic desconegut en la província de Castelló, que avui ja és un turista que repeteix” explicava Suescun.
La pròxima obertura de l'aeroport de Castelló ha propiciat l'estratègia d'internacionalització dels mercats que estan seguint diversos municipis de la província “ja que les arribades de turistes de fora de les nostres fronteres tendiran a augmentar amb aquest nou mitjà de transport” assegurava. No obstant això, aquesta no és l'única estratègia vàlida per a Peníscola, segons l'edil, “a més de cercar nous turistes, Peníscola ha de comprometre's amb els milers de visitants que trien el nostre municipi un any després d'un altre i per a premiar la seua fidelitat hem de comprometre'ns amb la qualitat i oferir una Peníscola millor cada any, amb més oferta cultural i d'oci, amb el manteniment i millora del nostre patrimoni etc.” explicava.
Rafael Suescun ha manifestat en nombroses ocasions el compromís de la gestió i promoció turística amb la qualitat i justament avui s'ha portat a terme la primera auditoria per al seguiment de la Q de l'Institut de Qualitat Turística Espanyol a la Tourist Info Central del municipi. “Les nostres oficines d'informació turística són una bona mostra del nostre interés per la gestió de qualitat, i estic segur que després de cada auditoria revalidarem la certificació” augurava.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola