Notícies

;
07 octubre 2008

L'Ajuntament de Peníscola destina els Plans Provincials d'Obres i Serveis a la millora de l'entorn de Llandells

El consistori ha iniciat l'arranjament de voreres, la reposició de fanals i l'adequació del mobiliari urbà en la Urbanització Llandells durant aquests dies.
De la mateixa manera, s'han iniciat els processos sancionadors als propietaris de solars sense construir que no disposen de tanques i estan mancats de neteja.
Aquestes mesures “s'han pres una vegada s'han anat finalitzant els immobles pendents de lliurament i els veïns s'han instal·lat” explicava l'edil d'Urbanisme, Romualdo Forner.
En aquesta urbanització de recent creació en la seua segona fase, diverses obres havien perjudicat les voreres, la il·luminació pública i havien generat enderrocs en diferents solars per construir, per això, l'Ajuntament de Peníscola ha decidit escometre una sèrie d'accions de millora que es completen amb les inversions dels Plans Provincials d'Obres i Serveis per a la present anualitat i la pròxima.
Enguany l'avinguda de Pigmalión, que discorre al costat de les edificacions de la urbanització Llandells, “millorarà substancialment i acostarà la zona verda de l'aiguamoll als habitatges i a tots aquells vianants que passegen per l'avinguda” assegurava Forner. L'obra, després d'autoritzar-se aquesta mateixa setmana, s'iniciarà en el pròxim mes de novembre per a finalitzar abans del pròxim mes de maig i consisteix en l'eliminació de la tanca de fusta existent per un banc corregut de pedra i una nova vorera, “tot això, a més de contribuir a la millora estètica i funcional de la infraestructura, facilitarà la neteja de l'aiguamoll i del riu” afegia l'edil de l'àrea.
Per al pròxim any, les inversions dels Plans Provincials d'Obres i Serveis, segueixen en la mateixa línia, “per tal de contribuir a la millora i adequació de Llandells, gràcies a la inclusió de 28 contenidors soterrats d'escombraries que, per capacitat, suposen 74 contenidors verds dels quals estem habituats a veure en els carrers de qualsevol municipi” comentava Forner.
La suma d'ambdues inversions és de 580.000 €, participades per la Diputació de Castelló i assumides en la seua majoria pel mateix Ajuntament.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola