Notícies

;
29 septiembre 2008

La Policía Local de Peníscola celebra el dia del seu Patró

La Policia Local ha celebrat la festa dedicada els Sants Arcàngesls, Sant Miguel, Sant Gabriel i Sant Rafael amb una missa a les 11.00 hores a l'església de Santa Maria a la qual també ha assistit la corporació municipal encapçalada per Andrés Martínez, alcalde de Peníscola, i Jesús Ayza, regidor de Governació.

Després de l'acte religiós dedicat al patró del cos de seguretat local, l'alcalde de la ciutat, Andrés Martínez, en nom de tota la Policia Local ha lliurat una placa a la vídua de Juan Albiol, en reconeixement, a títol pòstum, per la labor del seu espòs com a membre del cos de policia. Després d'aquest emotiu lliurament, s'ha celebrat el tradicional menjar de germanor en el qual l'edil de l'àrea ha valorat la tasca de la Policia d'atenció i servei al ciutadà: “la Policia Local de Peníscola ha tancat la temporada estival amb excel·lents xifres. Exemple d'això és la baixada en el nombre de confiscacions per drogues i estupefaents, a conseqüència de l'engegada del treball nocturn de la unitat canina en les zones d'oci”

Però la Policia Local no només ha incorporat una nova unitat canina d'intervenció i detecció de drogues, sinó que “ha renovat el seu parc automobilístic, estrenant vehicles ecològics amb motors híbrids que, a més de preservar i contribuir a cura del medi ambient, faciliten les tasques de les patrulles gràcies a la incorporació dels més moderns dispositius de seguretat” assegurava Ayza.

“Un any d'avanços en el qual, a més, s'ha fet un esforç per estabilitzar la plantilla ja que s'han convocat places en propietat” valorava el cap de la Policia Local de Peníscola, José Antonio Soriano.

El cos de seguretat local compta amb 58 efectius en el període de major increment poblacional del municipi, durant els mesos d'estiu i els dies de Setmana Santa. La plantilla habitual es veu incrementada en aquestes dates en 16 agents de reforç que contribueixen a multiplicar les patrulles i a l'augment de presència policial en zones d'alta concurrència, com són les platges i l'extensió turística de la ciutat.

“La tasca de la Policia a Peníscola és altament satisfactòria, no obstant això, la Regidoria i la Prefectura de Policia coincidim en la necessitat de millora constant. És per això que abans de finalitzar l'anualitat proposem la creació de cinc noves places en propietat que facilitaran l'estabilitat de la plantilla, amb la qual cosa es reduirà el nombre d'interins” explicava Ayza.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola