Notícies

;
22 septiembre 2008

La Cambra de Comerç de Castelló promociona el Palau de Congressos de Peníscola

La Cambra de Comerç de Castelló ha col·laborat amb els empresaris turístics en la promoció de Costa Azahar com a destinació de Turisme Congressual i d'Esdeveniments aquest cap de setmana amb diferents accions programades.

El mercat d'esdeveniments té un gran efecte multiplicador sobre la dinamització del nostre sector turístic per la demanda que produeix d'habitacions en hotels, seus o salons per a organitzar els esdeveniments, catering etc. Per això, en el programa d'aquesta missió comercial inversa, s'han organitzat reunions de treball entre aquests professionals convidats i els directors d'hotels i seus especials per a esdeveniments de Castelló, que ha tingut lloc la vesprada del 19 de setembre en el Palau de Congressos de Peníscola. En representació de l'oferta de Castelló, han acudit directors i comercials de 32 empreses turístiques que van presentar els seus establiments i serveis a les empreses convidades.

"L'Ajuntament de Peníscola i el seu Patronat Municipal de Turisme valoren molt positivament la iniciativa de la Cambra de Comerç i agraeixen la seua implicació en la promoció del turisme congressual en la província i, concretament, en la ciutat de Peníscola, que té un enorme potencial per consolidar gràcies a l'existència del Palau de Congressos i la seua oferta hotelera i complementària " valorava l'edil de Turisme, Rafael Suescun.

La província de Castelló és una destinació que compta en l'actualitat amb una gran oferta d'infraestructures equipades amb les més avançades tecnologies per a la celebració de congressos i reunions, facilitats d'accés en breu, tant per aire com per terra, una xarxa hotelera de primer nivell quant a versatilitat i pressupostos, un clima excel·lent i un tracte hospitalari i eficaç.

"És importantíssim que l'administració col·labore amb els empresaris en el foment d'aquesta nova unitat de negoci que ens plantegem les destinacions turístiques, el turisme de negocis; per això el Patronat Municipal de Turisme treballa amb aqueixa vocació i amb voluntat de col·laboració" asseverava l'edil. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola