Notícies

;
03 septiembre 2008

Últims detalls per a l'inici de la UP

L'Ajuntament de Peníscola, com és habitual, enllesteix els últims detalls pendents per a l'inici del curs de la Universitat Popular. Aquest 2008-2009 ofereix una proposta "variada, per a tots els públics i incorpora dues novetats: el curs d'iniciació a la pintura i un curs d'anglés" explicava l'edil de Cultura, Matilde Guzmán.
L'objectiu de la programació anual és "com any rere any, promoure la participació ciutadana en activitats formatives siga quina siga l'edat, les necessitats o les preferències" ampliava Guzmán.
Des de punt de creu fins a aeròbic, passant per classes de poda de bonsai o espanyol per a estrangers, l'oferta de cursos de la UP a Peníscola es concretarà durant el mes de setembre, mes al llarg del qual tots els monitors interessats a impartir els cursos poden presentar les sol·licituds en el Registre General de l'Administració local.
Una vegada adjudicades las matèries, el pròxim mes d'octubre s'obrirà el període d'inscripció i matrícula.
"Amb una inversió de només 50 €, qualsevol veí o veïna de Peníscola pot seguir un dels cursos que oferim des de la Regidoria, de duració anual i amb professionals acreditats que asseguren la qualitat de l'ensenyament en cadascuna de les matèries" explicava l'edil.
El curs passat, més de vuit-cents alumnes van acudir als diferents cursos de la Universitat Popular i enguany "esperem que la demanda augmente gràcies a l'ampliació del nombre de cursos en oferta" comentava Guzmán.
L'Ajuntament de Peníscola destina per a aquesta acció de promoció de la formació continuada al voltant de 90.000 €. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola