Notícies

;
01 septiembre 2008

L'Ajuntament prepara el curs escolar

La pròxima setmana s'inicia el curs escolar per als alumnes d'educació infantil i primaria en el CEIP D. Jaime Sanz de Peníscola que, amb una matrícula aproximada de cinc-cents xiquets, enfronta un nou curs amb reformes en infraestructures i noves aules.
El centre, inaugurat el passat any 2002, ha emprés una sèrie de reformes a càrrec de l'Ajuntament de Peníscola. “La Conselleria sempre atén les demandes del centre, tanmateix, l'Ajuntament col·labora també amb les peticions de la Direcció segons les necessitats i la urgència. En aquest cas, hem escomés una sèrie d'obres que estan finalitzades o en procés de finalitzar-se durant aquests primers mesos del curs escolar amb l'objectiu de millorar la infraestructura i habilitar nous espais per a cobrir la demanda de noves places” explicava Matilde Guzmán, edil d'Educación i Cultura.
Les reformes es concreten en la impermiabilització de canals i coberta principal de la zona de gimnàs, l'ampliació del sistema de seguretat per detectors de fum i treballs de manyeria per a desplaçar portes. “Aquestes inversions, sumades a la col·laboració en l'edició de la primera revista escolar del centre, sumen un total de vuit mil euros aproximadament” confirmava Guzmán. A la qual cosa ha afegit que “l'Ajuntament també s'ha encarregat de les tasques d'obra de paleta, de lampista i fusteria per a l'adequació de dues aules noves d'educació infantil”.
L'increment de les matrícules “ha provocat que el centre es quede menut” assegurava l'edil, per la qual cosa ha confirmat que l'Ajuntament de Peníscola té ja sol·licitada la construcció d'un nou centre d'educació infantil i primària a Conselleria. “Estem a l'espera que l'Administració autonòmica ens envie les característiques del solar on ubicar el nou col·legi, així que en breu podrem confirmar dates i ubicació de la nova obra” afirmava Guzmán. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola