Notícies

;
29 agosto 2008

Arriba la ruta gastronòmica més de platja

El concurs i ruta gastronòmica Xancles i Tapes organitzat pel Patronat de Turisme conjuntament amb el sector turístic empresarial se celebra per tercer any consecutiu després de l'èxit de l'experiència de les edicions anteriors.

De l'1 al 7 de setembre, al voltant de deu bars i tasques de Peníscola col·laboraran en aquest circuit de degustació de tapes, que enguany compta amb diverses novetats, algunes adreçades a gratificar la participació dels establiments de restauració i dels participants que completen la ruta de tapes.

Els premis per a les tapes
Els participants que degusten els plats hauran de recollir en l'Oficina d'Informació Turística un cupó que caldrà segellar en tots els establiments. En acabar la ruta, una vegada que el cartró estiga completament ple, rebran de regal un parell de xancles de platja.
Els primers 50 participants que acaben la ruta rebran un passi gratuït per a un spa a Peníscola; els 20 següents podran gaudir d'una excursió gratuïta en segway, i els 30 següents rebran entrades per a visitar el Castell de Peníscola.
A més, tots els participants entraran en el sorteig d'estades en hotels de la Ciutat a la Mar durant les dates de desfilada de Moros i Cristians, inscrit en la programació de les Festes Patronals del municipi.

Tres premis atorgats pel jurat popular
La iniciativa culinària premiarà les millors tapes en les categories de Millor tapa, Millor presentació i Millor atenció al client, segons la valoració del jurat popular que haja completat la ruta i haja lliruat el cartró de participació amb les seues valoracions. Els establiments de restauració premiats rebran una placa i els concursants, un diploma acreditatiu de la seua col·laboració.  
Cada local participa en el concurs presentant dues tapes com, entre altre, olleta de sacraments de la mar, filet de vedella amb foie sobre base afrutada o fantasiaa celestial. Els bars i tasques que opten a convertir-se en guanyadors de la tercera edició de Xancles i Tapes són Casa el Mañico, Cabo Wabo, Puerto Lampiño, Mandarina, La llar de Gamba, L’espigó, La Tramontana, La Cantonà, Taberna del Coso i La Roqueta.
En la passada edición es van servir més de 2000 tapes i els participants van valorar la iniciativa com a molt bona en un 84,81%, i com a bona en un 15,19%. “És una iniciativa, doncs, positiva que facilita la promoció de la cultura gastronòmica de la ciutat que, a més, se celebra en dates que necessiten d'aquest tipus d'incentius per a allargar la temporada turística” valorava Rafael Suescun, edil de Turisme de la localitat. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola