Notícies

;
27 agosto 2008

Estrella en el Mar, en imatges

La cançó de Sergio Dalma ja té video-clip il·lustrat amb les millors imatges de la Ciutat a la Mar, “un video que uneix la voluntat promocional de la peça musical amb la qualitat en la presa i tractament de la imatge” tal com valorava Rafael Suescun, president del Patronat Municipal de Turisme de la localitat.
Maestrack, la productora encarregada de la realització de l'audiovisual, ha presentat avui el nou treball recolzat en la força de les imatges aèries de la ciutadella de Peníscola i la presència de Sergio Dalma, l'intèrpret de la cançó.
“El video il·lustra la lletra de la cançó a través d'un recorregut pels racons més màgics del nostre municipi” afirma Suescun, qui assenyala, a més, “l'extraordinària repercussió que podrà tenir la peça musical i el seu video clip quant a promoció turística”.
El projecte, com explica Suescun, va començar amb la presentació d'Estrella en el Mar cançó interpretada per Sergio Dalma la presentació de la qual va ser el colofó de l'edició d'enguany del Festival Internacional de Cinema de Comèdia de Peníscola.
El tema, escrit i 
compost per Carlos de López, “ha tingut sempre vocació promocional” comenta Suescun, i és per això que el video-clip combina “imatges espectaculars, a vista d'ocell, de la ciutat enmurallada amb plànols més propers dels carrers empedrats del nucli antic de Peníscola” tal com explicava Antonio Carrasco, productor de l'audiovisual.
En la mateixa compareixença davant la premsa, Carlos López, ha fet lliurament de les partitures d'Estrella en el Mar a Suescun, qui ja ha comunicat la seua voluntat de lliurar-la a l'Associació Musical Verge de Ermitana, perquè en prenguen i n'adapten una versió per a bandes de música.
Així mateix, l'Ajuntament de Peníscola ha rebut les 1500 còpies del single Estrella en el Mar que conté un DVD amb cinc versions del tema i un DVD amb el video-clip. “Aquest material serà clau per a la promoció de Peníscola  per al pròxim any, ja que volem esprémer-lo al màxim com a material promocional, en l'assistència a fires, amb operadors turístics i altres agents implicats en el procés de venda de destinacions turístiques” concloïa Suescun. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola