Notícies

;
07 agosto 2008

Càmera de control d'accés al nucli antic

Amb l'objectiu de preservar la condició de zona per a vianants del nucli antic i de gestionar el trànsit restringit de vehicles, la Regidoria de Governació posa en marxa un nou dispositiu de control d'accés a la ciutadella de Peníscola.
L'equip que s'està instal·lant reconeix les matrícule dels vehicles mitjançant una càmera de vídeo. Les matrícule autoritzades a accedir al nucli estaran llistades en una base de dades que es creuarà amb les matrícules que identifique la lent i el resultat d'aquest encreuament d'informació permetrà al vehicle passar o no a través de la baixada automàtica del piló.
Els vehícles amb accés es limiten als que són de propietat dels residents en la zona, així com als vehicles municipals, de serveis, d'urgències i de subministrament o de repartiment.
Les limitacions estaran vigents les 24 hores durant tots els dies de l'any.
“El piló impedeix l'accés i aquest només s'obrirà quan la matrícula estiga autoritzada al trànsit per l'interior del nucli antic. La Policia Local controlarà a més via pantalla la imatge que captura la càmera de vídeo i continuarà en ús l'interfono que hi havia fins ara, per als casos d'incidència i possible obertura manual de la barrera d'accés” aclaria Jesús Ayza, edil de Governació.
El servei està en fase d'instal·lació i, segons Ayza, podria estar funcionant en pocs dies. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola