Notícies

;
06 agosto 2008

Campaña "Respeta la Playa" per als més menuts

La Regidoria de Medi Ambient i Platges de l'Ajuntament de Peníscola ha posat avui en marxa una campanya de conscienciació social sobre la importància del respecte i la cura dles recursos naturals per als més menuts.
Concretament, es tracta d'un quadern pedagògic per a xiquets d'edats compreses entre els sis i els dotze anys en el qual es fomenta "el respecte per la platja i s'aconsellen una sèrie d'hàbits saludables a l'hora de prendre el sol o de banyar-se” explicava Agustín Fresquet, regidor de l'àrea.
El quadern consa de tres parts o unitats. Lla primera, sota el títol "prepara't" anima els més menuts a utilitzar el vestuari i el calcer adequat i a utilitzar fotoprotector abans d'anar a la platja. El segon bloc o unitat temàtica, "respecta", proposa la pràctrica d'hàbits ecològics i saludables de la platja i els recursos naturals. Finalment, l'última part del quadern, "activitats", invita els petits i els majors a dur a terme una sèrie de tasques que fomenten el respecte per les platges i la bona conducta.
“El quadern es distribuirà durant el mes d'agost a tots els xiquets i xiquetes que el demanen, en diversos punts: l'Escola d’Estiu, les oficines d'informació turística i els diferents hotels del municipi" explicava Adrián Gost, d'Activus, empresa promotora i dissenyadora de la campanya.
Més de 5.000 unitats de quaderns pedagògics es repartiran “amb l'objectiu de fomentar i promoure la consciència mediambiental dels més menuts, que seran els adults del futur” concloia Fresquet.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola