Notícies

;
06 agosto 2008

Peñíscola compta amb tres centres d'atenció sanitària per a la temporada estival

Aquest primera setmana del mes d'agost, Peníscola disposa de tres centres d'assistència mèdica en funcionament per atendre la demanda d'usuaris desplaçats.
El centre d'assistència primària, ubicat al carrer del Doctor Marcelino Roca, atén en horari de  matí a usuaris amb cita prèvia i durant tot el dia atén les urgències (matí, tarda i nit).
Un dels consultoris habilitats durant l'època estival està ubicat en els baixos de l'Edifici Sorolla, a l'Av. del Papa Luna, enfront del Passeig Marítim, amb horari d'atenció al públic les vesprades del mes d'agost.
L'altre consultori es troba ubicat a la Urbanització Peñísmar, amb horari de matí tots els dies de la setmana de dilluns a divendres, a excepció dels dimecres, que obri en horari de vesprada.
"Els consultoris auxiliars descongestionen el centre d'atenció primària del centre del municipi i ofereixen atenció a desplaçats en diferents punts estratègics de Peníscola, en l'ampliació turística de la ciutat i en la primera línia de platja, per la qual cosa els usuaris no han de desplaçar-se sempre al nucli urbà per a ser atesos" explicava María Jesús Albiol, edil de Sanitat.
Per donar cobertura a l'increment de demanda d'atenció sanitària conseqüència de l'increment poblacional del municipi turístic, l'Agència Valenciana de Salut amplia el dispositiu de metges, infermers, auxiliars i altre personal per a cobrir l'ampliació horària i l'ampliació dels punts d'atenció: "el personal d'estiu d'aquesta temporada el formen 3 metges de medicina general, un quart metge, que cobreix els dies lliures dels tres anteriors, un pediatra i dos metges de família de reforç; dos col·legiats més atenen els consultoris auxiliars i tres metges donen cobertura a els guàrdies nocturnes. En total, comptant amb auxiliars administratius, infermers i zeladors, un total de 22 professionals atenen els usuaris de la sanitat pública en el nostre municipi, el mateix nombre de professionals que l'estiu passat", aclaria l'edil de l'àrea.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola