Notícies

;
15 julio 2008

L'Ajuntament inicia les obres de millora de la coberta del Poliesportiu Municipal

La Regidoria d'Esports ha emprés la remodelació del sostre del Pavelló Poliesportiu de Peníscola amb l'objectiu de resoldre defectes estructurals.
El cost de l'obra corre a càrrec de l'Ajuntament i l'import aproximat és de 40000 €. La mercantil encarregada de les tasques de reconstrucció de les zones afectades del sostre del Poliesportiu és Imper-Aisland SL i en dues setmanes haurà acabat les tasques de reconstrucció.
El Pavelló Municipal, inaugurat el mes d'agost de 2000, ha presentat deficiències en l'estat del sostre que van provocar les queixes dels usuaris “per la qual cosa l'Ajuntament ha decidit escometre l'obra de millora, tal com ja es va anunciar en fer-se públics els pressupostos per a l'any vigent” aclaria l'edil d'Hisenda, Jesús Ayza.
La pista del pavelló, actualment, està sent utilitzada per diferents clubs esportius del municipi per al desenvolupament d'esports com el futbol sala, el bàsquet o l'handbol, així com la pràctica de les classes d'aeròbic organitzades per la Universitat Popular; “per la gran quantitat d'usuaris del pavelló, la millora del sostre que evitara l'entrada d'aigua de pluja en moments determinats, era absolutament necessària ja que, a més, multitud de xiquets acudeixen a seguir les diverses activitats programades en el recinte, com per exemple les classes d'educació física que, ocasionalment, hi organitza el CEIP Jaime Sanz" aclaria Ayza.
Les obres de millora del pavelló, no obstant això, no acaben en la reparació del sostre, “vam pensar renovar el parquet i possiblement cobrir el sostre d'una de les pistes de frontó que, avui estan a l'aire lliure, per a així disposar d'una pista annexa que amplie els metres de pista coberta que tenim avui per avui” explicava l'edil. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola