Notícies

;
14 julio 2008

Congrés Internacional d'Esports d'Equip

Sota el lema “Des de la iniciació cap a l'alt rendiment” ha transcorregut aquest cap de setmana el Congrés Internacional d'Esports d'Equip, inscrit en la programació del Campus Internacional Ciutat de Peníscola i organitzat amb l'objectiu de millorar la qualitat docent dels professionals i aficionats que tenen vocació formativa.
El Congrés ha congregat especialistes i educadors de diferents àmbits i especialitats del panorama formatiu a nivell nacional i internacional. La trobada ha facilitat l'intercanvi d'idees i ha estat un fòrum de debat dels reptes de futur que planteja la formació en les diferents modalitats esportives.
La direcció tècnica ha corregut a càrrec del Sr Luis Adell Pla, director del Campus Internacional Ciutat de Peníscola, i inspector d'Educació de la Direcció Territorial de Castelló.
La direcció científica del congrés ha corregut a càrrec del Dr. Alejandro Legaz Arrese, de la Facultat de l'Esport de la Universitat de Saragossa i del Dr, Diego Munguia Esquerre, de la Facultat de l'Esport de la Universitat Pablo Olavide de Sevilla.
La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Peníscola ha col·laborat en el desenvolupament del Congrés i ha donat suport, en la figura de l'edil, Jesús Ayza, a tots els actes institucionals. Ayza ha valorat “molt positivament la iniciativa d'enguany del Campus d'incloure aquest congrés, ja que Peníscola aposta per la renovació, l'estudi i el desenvolupament de l'esport”.
Peníscola, destinació turística consolidada, “ofereix, amb l'aposta per l'esport, una opció d'oci i salut complementària a la resta de possibilitats que proposa la ciutat als seus visitants durant la temporada turística”, és per això que comptar amb “aquest tipus d'esdeveniments complementa perfectament la nostra programació esportiva” explicava l'edil. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola