Notícies

;
03 julio 2008

Peníscola comença el mes de juliol amb l'agenda plena

Les Regidories de Cultura, Esports, Turisme, Benestar Social i Festes han confeccionat un programa conjunt d'activitats que omplen els dies i les nits del mes de juliol en la Ciutat a la Mar.
Des dels concerts del Festival de Bandes de Música, passant pel festival de Teatre Clàssic o el Festival de Teatre en el carrer per a famílies, la Regidoria de Cultura ha adaptat la programació als diferents tipus de públic que acudeixen a Peníscola durant el mes.
Els amants de l'esport podran triar entre múltiples oportunitats de relacionar-se amb la vida sana gràcies al Campus de Futbol programat, la travessia de natació clàssica entre Peníscola i Benicarló, l'exhibició de Motocròs o el torneig de Futbol 7.

Quant a festes previstes, San Cristòfol omple el calendari d'actes promoguts per aquesta regidoria amb la tradicional benedicció de vehicles i, des de Benestar Social, s'organitzarà el singular i ja tradicional acte de la “Bandereta de la Creu Roja” el dia 26 del mes.
Finalment, el Patronat Municipal de Turisme ha completat a l'oferta lúdica per a aquest mes amb les sessions de cinema a la platja els divendres del mes, amb pel·lícules com El orfanato o Fuera de carta; i el tai-txí en horari de matí i de vesprada en la platja Nord. A més, l'habitual programació de visites guiades, faran les delícies dels visitants i curiosos donant-los l'oportunitat de conèixer la Peníscola artística, monumental i marinera, a més de la visita nocturna a la ciutadella que tant èxit ha tingut en temporades anteriors.
“S'ha intentat tancar una programació completa, atractiva i per a tots els públics” afirmava Matilde Guzmán, edil de Cultura.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola