Notícies

;
01 julio 2008

La Platja de Peníscola, plató per a un curtmetratge

Peníscola acull aquests dies l'equip de rodatge La Boya, curtmetratge de Mariano Salvador, director del curt premi FNAC 2007 Algunos días.
De la mà de Rubicón Producciones, el saragossà Salvador s'ha embarcat en aquesta nova aventura cinematogràfica que s'ubica a la platja de Peníscola.
L'argument de l'obra gira entorn al dilema d'un banyista quan troba una boia groga a l'aigua i es qüestiona si seguir avançant fins aquesta o tornar a la vora de la mar.
El protagonista és el reconegut actor de teatre infantil, Ángel Galán, al qual acompanya l'actriu Mónica Vic, en el paper de mare del nadador.
El rodatge es va iniciar dilluns i s'allargarà fins el pròxim dijous i la localitzció del curt és íntegrament a Peníscola, bé a la zona de bany o bé a l'arena blanca de la Platja Nord. “Vam decidir ubicar el rodatge a la platja de Peníscola perquè les característiques climatològiques i la disposició de la platja eren òptimes per al rodatge en aquests dies de l'any; hi ha poc vent la temperatura és alta i la platja està ja molt concorreguda, per la qual cosa ens ha sigut molt fàcil comptar amb la col·laboració de visitants i turistes per a la convocatòria i aparició d'extres en el curt” explicava Alberto Salvador, productor del curtmetratge.
Peníscola ha acollit, en el que va d'any, distints rodatges i preveu el rodatge d'un espot comercial i part d'un largmetratge per als mesos venidors. “Peníscola sempre ha atret creatius de distints àmbits i la creació audiovisual segueix estant molt interessada en la silueta i les característiques del nostre municipi per a localitzar possibles rodatges, açò demostra el fort atractiu de Peníscola i la seua peculiaritat i singularitat” manifestava l'edil de Turisme, Rafael Suescun. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola