Notícies

;
27 junio 2008

Nous contenidors per al reciclatge

Penííscola compta, des d'aquesta setmana, amb més de setanta punts de recollida selectiva de residus gràcies a la col·locació d'una cinquantena de contenidors de paper i de plàstic.
Els vint-i-cinc que hi havia s'han vist ampliats en nombre gràcies a l'acord que l'Ajuntament de Peníscola va firmar amb l'empresa que gestiona els residus en el municipi, Fobesa.
Els nous contenidors estan ubicats tant en el nucli urbà: plaça d'Illueca, carrer Río, Av. del Papa Luna..., com en urbanitzacions que no tenien aquests punts de recollida selectiva, com són Nerea, Font Nova, Edison i les distintes entrades a residencials de l'Av. de l'Estació.
Els nous contenidors facilitaran el reciclatge del cartró i el paper (blaus) i el plàstic (grocs). Agustín Fresquet, edil de l'àrea, ha comunicat la voluntat d'ampliar el servei amb contenidors de vidre: "des del departament estem treballant per a col·locar contenidors per a la recollida selectiva d'aquest material, les negociacions van per bon camí, així que esperem anunciar prompte la col·locació d'aquests contenidors".
En aquest cas no és Fobesa l'encarregada de la posada en marxa del nou dispositiu de contenidros. Ecovidrio no pot subministrar al municipi més receptacles per la qual cosa el consistori està en negociacions amb una mercantil perquè els col·loque.  

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola