Notícies

;
25 junio 2008

Noves dependències municipals

Les dependències de l'Ajuntament de Peníscola, on està ubicat el Negociat d'Urbanisme, al carrer de Fulladosa, estrenen nous espais d'atenció al ciutadà.
En la primera planta de l'edifici ja en ús, s'han habilitat les noves oficines per a la UGU i l'edil de l'àrea, Romualdo Forner, també ha ubicat el seu centre de treball en les noves dependències.
“El creixement del departament i els nous recursos humans de què hem dotat el negociat amb l'objectiu de desenvolupar el nou Pla General necessitaven de nous espais. En l'edifici on ens trobem, la Casa del Governador, existia la possibilitat d'ocupar una planta que, amb recursos propies, hem rehabilitat” explicava Forner.
En els nous despatxos s'atendrà els interessats en qüestions relacionades amb el Pla General d'Ordenació Urbana i els tècnics s'encarregaran de la supervisió, el desenvolupament i l'aplicació d'aquest Pla i els seus plans parcials.
La Regidoria d'Urbanisme també disposa d'atenció al públic en aquestes noves dependències des de ja: “els ciutadans que requerisquen informació que el meu equip i jo puguem facilitar, poden sol·licitar-la ja en la nova ubicació” confirmava l'edil. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola