Notícies

;
24 junio 2008

Intercanvi cultural Salonta-Peníscola

Set membres del govern municipal de Salonta s'han trobat avui a Peníscola amb l'alcalde, Andrés Martínez i els membres de la corporació municipal
Durant el matí han conegut la Ciutat a la Mar, el seu patrimoni i la seua història, i han sigut protagonistes de la recepció, per part de l'equip de govern, a l'Ajuntament.
Durant més d'una hora els regidors dels respectius governs municipals han compartit experiències i han conversat sobre els models de gestió municipal i de servei públic en ambdues poblacions.
Durant el dia de demà, la delegació de Salonta coneixerà un grup d'empresaris de la zona amb qui compartirà expectatives i plans de futur i on naixeran possibles futures col·laboracions o inversions.
El primer edil de Peníscola, fins el moment, s'ha mostrat molt emocionat amb l'intercanvi cultural i ha manifestat “la importància d'establir relacions amb països que poden interessar a inversions locals”. A més, ha valorat positivament “la possibilitat de compartir les nostres experiències amb zones que estan iniciant el seu desenvolupament econòmic, en les quals podem extrapolar els nostres models de creixement i advertir-ne dels avantatges i riscos”.
Salonta és una població muntanyenca, de 20.000 habitants, del sud-oest de Romania amb una economia basada en el sector primari en procés d'obertura a inversions de capital extranger, amb l'objectiu de potenciar sectors econòmics com la construcció o el turisme.
L'intercanvi cultural acabarà demà amb els contactes amb l'empresariat, però es clausurarà amb la pròxima visita d'una delegació del govern municipal de Peníscola a Salonta, viatge previst per a finals d'enguany. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola