Notícies

;
24 junio 2008

Primer Concurs Literari Alfred Ayza

Vicente Llorach, de primer d'ESO, ha aconseguit el guardó de la primera edició del Concurs Literari Alfred Ayza, celebrat al centre d'educació secundària de Peñíscola que porta el mateix nom.
Amb el conte "La Roca del destino", comença la llista de premiats d'aquest certamen. Iris Guzmán, també de primer curs i Marta Galan, de tercer d'ESO han aconseguit el segon i tercer premi, respectivament.
En un acte de lliurament de premis carregat de simbolisme i emoció pel record de l'homenatjat, l'alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, va animar els joves estudiants a "enamorar-se de la lectura i seguir estudiant de valent".
El concurs literari, segons va valorar el col.lectiu de professors, apropa els joves a la literatura i la creació i desperta la seua curiositat i imaginació.
Els participants han estat els grups des de primer fins a tercer d'ensenyament secundari i el format triat ha estat el conte breu. La temàtica ha estat diversa entre els treballs entregats, entre els quals destaquen problemes d'actualitat que preocupen el col.lectiu estudiantil d'edats compreses entre dotze i setze anys, com l'anorèxia, la dependència de les drogues o, fins i tot, la falta de comunicació entre pares i fills durant l'adolescència. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola