Notícies

;
17 junio 2008

Ja a la venda les entrades per al Festival de Jazz

Castelló Cultural trau a la venda avui dimarts les entrades del V Festival Internacional de Jazz de Peníscola, la cita musical que al llarg del mes de juliol se celebrarà al Palau de Congressos i a la plaça de Santa Maria de Peníscola.

Les entrades valen 25 euros per cada concert, excepte el de Diana Krall (25 de juliol) que costa 40 euros, i poden adquirir-se a les taquilles del Palau de Congressos de Peníscola a l'Auditori i el Teatre Principal de Castelló, així com per Servientrada (www.bancaja.es).

Igual que en anteriors edicions, quatre actuacions estel·lars configuren el cartell d'enguany: el cèlebre intèrpret i compositor brasiler Ivan Lins inaugurarà el Festival el 5 de maig amb una actuació que suposa l'inici de la seua gira espanyola. La formació Metro Special Edition, liderada pel trompetista Randy Brecker i el bateria Dave Weckl, actuarà el 11 de juliol. El grup Kansas City, format pels mateixos intèrprets que van gravar la banda sonora de la pel·lícula homònima de Robert Altman, actuaran el 18 de juliol amb un concert que rememorarà els millors moments musicals del film. Per últim, la cantant i pianista canadenca Diana Krall serà l'encarregada de posar el remat final al festival el 25 de juliol.

Quatre actuacions de luxe que fan d'aquest festival un dels majors referents musicals dins de l'apretada agenda de festivals estiuencs. A més, la programació es completa amb quatre actuacions de grups de jazz a la plaça de Santa Maria de Peníscola i amb un parell d'exposicions i un seminari sobre improvisació musical. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola