Notícies

;
12 junio 2008

Peníscola és esport

Peníscola és esport, el nou eslògan encunyat per la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament va prenent força a mesura que avança la programació esportiva i augmenta la participació en cadascun dels esdeveniments.

Diumenge passat va acabar la Setmana Esportiva amb èxit de participació en cadascuna de les disciplines, arribant a sobrepassar els sis-cents participants en el còmput total.

Jesús Ayza, edil de l'àrea, ha comunicat “la voluntat del seu negociat de promoure l'esport de base i la implicació dels més menuts i de les seues famílies en la filosofia esportiva” per això, la Regidoria ha programat, un any més, per al pròxim estiu multitud d'activitats que faciliten l'accés majoritaria a activitats esportives adequades a cada edat i condició: cursos de tai-txí, aeròbic a la platja, campionats de diversos esports, promoció d'esports nàutics, etc. són algunes de les ofertes de Peníscola per als mesos estiuencs.

Un dels plats forts de la programació estiuenca és l'Escola Esportiva, la inscripció de la qual s'iniciarà dilluns que ve, dia 16 de juny a la Casa de l'Aigua (Departament de Rendes).

Les escoles estan programades com "un programa multiesportiu adreçat a joves entre 11 i 15 anys” previstes durant els mesos de juliol i agost i programades de dilluns a divendres entre les 17 i les 20 hores. Les activitats que formen el programa de l'Escola són la iniciació a nombrosos esports convencionals, nàutics, jocs, excursions, motor, aventura etc.

Els períodes d'activitat estan dividits en quinzenes, per tant, quatre períodes entre els dos mesos amb places limitades.

El preu de la inscripció per quinzena és de seixanta euros i la inscripció completa (4 setmanes) té un cost de dos-cents euros.

Ayza espera una alta participació a l'Escola, tal i com s'ha estat repetint any rere any: " els xiquets i els jóvens participants de les diverses activitats programades i inscrites en l'Escola Esportiva repeteixen. Així ens ho demostra l'experiència, per tant, esperem repetir l'èxit de participació d'edicions anteriors”, a la qual cosa afegia “la importància de fomentar l'esport en un municipi que té molt a oferir: bones instal·lacions esportives, espais oberts i naturalesa  tan sols a dues passes”. A tot això, l'alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, ha confirmat les reivindicacions que ha efectuat a la redacció del Pla d'Esports de la Comunitat Valenciana, en el seu pla provincial per al qual l'edil ha assegurat “una presència important de Peníscola en les inversions de l'administració autonòmica”. L'Ajuntament ha sol·licitat financiament per a una piscina climatitzada i la pista annexa del pavello poliesportiu.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola