Notícies

;
04 junio 2008

El DOCV ja disposa de la nova redacció revisada del PGOU i, després de la publicació, el nou Pla sortirà a exposició pública

Després que el Ple de l'Ajuntament aprovara el mes de març passat, el dictamen per a la segona exposició pública del Pla General d'Ordenació Urbana per a Peníscola, i després de la celebració de l'última Comissió de Seguiment del PGOU, ahir, per a revisar-ne la redacció d'acord amb el que s'havia acordat en les meses de participació ciutadana, s'ha enviat avui mateix a publicació la nova redacció del Pla.
Després de diversos mesos d'estudi, discussió i recerca de consens, s'ha donat llum verda a la segona exposició del PGOU que, després que es publique en el DOCV en les properes setmanes, els interessats podran consultar-lo també en la pàgina web municipal www.peniscola.org.
En el matex domini trobaran els horaris actualitzats d'atenció al públic per part dels tècnics municipals per a explicar i aclarir els termes en què està redactada aquesta revisió del PGOU.
D'aquesta manera, en menys d'un mes, aquelles persones interessades a conéixer les modificacions que contempla el nou pla podran fer-ho en les dependències municipals, qüestió que es concretarà rera la publicació al DOCV i sobre el que s'informarà pertinetment.

El edil de Urbanismo, Romualdo Forner, va vaticinar una aprovació provisional del Pla per a aquesta primavera: “des de la primera mesa de participació ciutadana fins avui, hem complert tots els compromisos adquirits en el període preelectoral. Hem escoltat aquells que trobaven qüestions millorables en l'anteriro Pla, hem integrat i consensuat en la nova redacció distintes sensibilitats i propostes i finalment fem públic el treball de mesos amb l'esperança que puga aprovar-se abans de l'estiu. Ja s'ha enviat el document al Diari Oficial i després de la publicació, obrirem el període d'exposició pública”.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola