Notícies

;
03 junio 2008

La consellera de Turisme s'ha reunit amb l'alcalde i els empresaris del sector

La consellera de Turisme, Angélica Such, ha destacat aquest matí a Peníscola que el municipi “està present en totes les campanyes de promoció que realitza la Generalitat”.

La titular de Turisme s'ha reunit aquest matí amb l'alcalde, Andrés Martínez, i els empresaris del sector.

La consellera ha aprofitat per a destacar les fires i les campanyes de publicitat com a elements promocionals en els quals Peníscola és representada sempre pel Consell.

Així, Angélica Such ha assegurat que la Generalitat “bolca els seus esforços i dóna suport a Peníscola com un dels municipis amb major atracció turística de la Comunitat Valenciana”.

Amb aquesta finalitat, la Conselleria destina enguany 54.000 euros, a través d'un conveni de col·laboració amb l'Ajuntament de Peníscola, per a la realització d'actuacions promocionals i de difusió turística de la destinació en el mercat nacional i internacional.

A través del Pla Millor, Peníscola va ser declarada municipi turístic de la Comunitat Valenciana el 22 de maig de l'any 2000 i, fins a l'actualitat, el Consell hi ha destinat un total de 1.085.960 euros a través de convenis de compensació financera.

A més, des de 2005 a 2007, la Conselleria de Turisme ha concedit ajudes a 18 empreses turístiques del municipi per un total de 274.012 euros.

Formació segons els interessos de la demanda


Angélica Such ha abordat també la formació dels futurs professionals turístics a Peníscola que, com ha explicat la titular de Turisme, “es porta a terme a través de cursos que el CdT dissenya en funció de les necessitats concretes del municipi”.

En el que va d'any, Peníscola ha acollit dos programes formatius organitzats pel CdT i, pròximament, se'n realitzarà un altre en el qual es tractarà tot allò relatiu a l'atenció al client. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola