Notícies

;
19 mayo 2008

Veus asturianes al Castell

Peníscola va acollir les veus madures de la comunitat asturiana en la Mostra de Musica Coral de Cors de Centres de Majors del Principat d'Astúries, dissabte passat.

El Saló Gòtic es va quedar menut per als assistents a la Mostra en la qual van participar el Cor del Centre Social de Majors de Jardin de Cantos (AVILÉS), el Cor del Centre de Majors de La Luz (AVILÉS), el Cor del Centre Social de Majors de Pola de Laviana, el Cor del Centre de Majors de Luanco i el Cor de l'Obra Social i Cultural Sopeña, OSCUS.

El repertori del concert va estar basat en peces populars, havaneres i pròpies del cançoner asturià. La Mostra va finalitzar amb la unió dels quasi cent intèrprets en l'escenari.

Al concert van assistir més de tres-centes persones com a públic entre les quals es comptava una nodrida mostra d'edils de la ciutat. La regidora de Cultura, Matilde Guzmán, agraïa la visita dels grups corals i "la seua disposició de cantar a Peníscola, especialment al Castell, un marc que a tots, intèrprets i acompanyants, va deixar bocabadats". Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola