Notícies

;
16 mayo 2008

Peníscola compta ja amb un nou reemissor de televisió

L'Ajuntament de Peníscola ha instal·lat una nova emissora repetidora de TV d'àmbit local, situada en la urbanització Cerro Mar, en la mateixa ubicació on es trobava l'anterior emissora.
La nova antena s'ha elevat a una alçada de 26 m amb la finalitat de poder ser observada per la major part de la població del municipi.
També s'ha millorat el sistema receptor, assegurant la qualitat dels canals que es repetiran. Tot això amb la finalitat de poder reemetre els canals que emeten en obert per al territori espanyol amb la millor qualitat possible.

Per a poder veure la televisió, els propietaris de les antenes hauran de realitzar les següents accions:

Per a comunitats de propietaris o habitatges amb instal·lació d'antena comunitària.
Han de contactar amb el seu instal·lador de televisió habitual i que aquest els reprograme la recepció en antena. Posteriorment hauran de reprogramar els seus televisors particulars.

Per a habitatges unifamiliars o habitatges amb instal·lació individual d'antena.
Tenen la possibilitat de contactar amb un instal·lador especialista que els configure la instal·lació o en defecte d'això hauran d'orientar l'antena horitzontal enfocant cap al repetidor de Cerro Mar. Posteriorment s'ha d'eliminar la resta d'antenes per a evitar interferències. Una vegada orientada s'haurà de reprogramar en un televisor els nous canals. Si no se'n poguera veure de manera correcta algun, hauran de comprovar que l'amplificador funciona correctament. Cas de no conèixer aquest tipus d'instal·lacions, es recomana contactar amb un instal·lador especialista.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola