Notícies

;
12 mayo 2008

El mercat ambulant de Peníscola torna a la seua ubicació inicial després de l'acabament de les obres en la zona de l'Ullal

Després de l'acabament de les obres de millora de l'entorn de l’Ullal de l’Estany adjudicades a l'empresa de construcció Lubasa, el tradicional mercat d'alimentació, roba i llar ha tornat a la seua ubicació inicial.
El mercat ambulant dels dilluns, traslladat a la zona portuària perquè s'ha inicat el condicionament de l'espai situat enfront del Palau de Congressos de Peñíscola, torna a la zona de l'Ullal de forma indefinida.

El Ajuntament de Peníscola ha invertit 600.000 euros en la transformació de la cèntrica àrea vora el llac i l'auditori, sufragada parcialment a través del Pla Provincial d'Obres i Servieis de 2006 de la Diputació de Castelló.
La pavimentació de part de la zona d'arbrat i jardí que envolta l'estany valorada en 127.360 euros i la creació d'un nou espai ajardinat amb aparcament en un solar enfront d'un auditori per un import de 472.000 euros són les actuacions empreses que milloraran l'aspecte de la zona en un període aproximat de tres mesos. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola