Notícies

;
11 abril 2008

Escolars de la comarca s'apropen al món de la pesca a Peníscola

L'atractiu que té per als escolars el contacte amb la naturalesa i l'aprenentatge i coneixement del medi han portat al claustre de professors del col·legi La Mola d'Alcalà de Xivert a organizar una visita al port pesquer de Peníscola per a familiaritzar els alumnes amb el sector pesquer.
Durant la visita han desenvolupat distintes activitats i han conegut, guiats per les monitores del Parc Natural de la Serra d'Irta, els diversos arts de pesca i les diferents modalitats que es poden practicar a la Mediterrània.
De la mateixa manera han pogut aprendre a reconéixer distintes espècies marines autòctones i han conegut de primera mà les actuacions que les administracions posen en marxa per a preservar-les i conservar-les, com per exemple la Reserva Marina de les Illes Columbretes o la mateixa del Parc Natural de la Serra d'Irta.
Les monitores valoren l'experiència molt positivament i aconsellen l'experiència a tota la comunitat educativa.
Per la seua banda, els més menuts, han gaudit d'una classe de ciències naturals en un entorn més que privilegiat i amb l'atractiu de tindre l'objecte d'estudi pràcticament entre les mans. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola