Notícies

;
14 marzo 2008

El grup D'Nash presentarà el seu disc a Peníscola

El director del Palau de Congressos de Peníscola, Juanjo Porcar, i l'alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, han presentat avui la programació per al segon trimestre de l'any del Palau.

Porcar ha destacat que "la programació del Palau combina la promoció de grups locals amb concerts internacionals” i ha afegit que hi ha oferta per a tots els gustos i edats”.

Concretament, la programació inclou una sèrie de concerts, entre els quals destaquen: l'Orquestra Simfònica de Castelló (6 d'abril) que actua amb el tenor que va guanyar en el Programa Tú si que vales de Tele 5, Javier Bevea, l'actuació del prestigiós cor de Cambrige, Caius Collage Choir (19 d'abril), i el concert que oferiran la soprano Sandra Fernández i la pianista Aida Monasterio (24 de maig).

Porcar ha destacat que el Palau acollirà la presentació oficial del disc Todo va a cambiar del grup D´Nash, (25 d'abril). A més, el dia 26 d'abril aquest grup firmarà discos i donarà un concert, i a l'endemà, oferiran una Master Class de ball.

El director del Palau ha comentat que es continuarà amb el cicle Les Bandes al Palau en el qual actuaran les bandes de Catí, de Sogorb, de Geldo, de Benassal, de Soneja, de Llucena i de Villar del Arzobispo.

També, seguirà el cicle Palau Jove, que comptarà amb les actuacions de Tsunami (18 de maig) i Aluminosis (14 de juny).

La programació segueix oferint l'espectacle International Music Hall (11 d'abril, 25 d'abril, 9 de maig i 23 de maig). Aquest espectacle, interpretat per la companyia NS Danza, està especialment dissenyat per a gent de la tercera edat.

El mes de maig, el dia 11, se celebrarà el 40 aniversari de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana amb l'actuació de la Banda Federal de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

Per a aquest segon trimestre de l'any, també hi haurà una obra de teatre. Concretament Bacos, eros i fortuna, de la companyia La Rexula Companyia de Comèdies” (20 d'abril).

Porcar ha informat que hi haurà audicions didàctiques per als més jóvens, i, com en altres edicions, del 31 de maig al 7 de juny, el Palau albergarà el XX Festival Internacional de Comèdia.

El Palau acollirà l'exposició de l'artista de Vinaròs Diego Latorre des del 18 d'abril fins al 15 de juny. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola