Notícies

;
12 marzo 2008

“Pidiendo Limosna”, Primer Premi del Concurs de Fotografia Dones del Món

Durant l'acte d'inauguració de l'exposició de les 123 fotografies presentades a concurs, s'ha fet públic el nom dels guanyadors de la convocatòria.

Albert Porres, natural de Tarragona, ha obtingut el primer premi per la fotografia titulada “Pidiendo Limosna” i ha aconseguit així l'aportació econòmica del guardó, dotat amb 300 €. El segnon premi ha sigut per a Ramon Moreno per “Barbie” valorat en 200€. I el tercer premi ha sigut casualment per a Albert Porres, en aquest cas per la imatge titulada “En la plaza mayor”, premi valorat en 100 €.

Les fotografies guanyadores i les 120 restants estaran exposades al Castell de Peníscola fins el dia 8 d'abril, on els visitants podran gaudir del naturalisme d'algunes i de la ironia d'altres, totes amb un objectiu comú: buscar l'essència del significat de "Dones del Món".

En l'exposició predominen les imatges testimonials, amb primers plans crus, on les arrugues de la pell de dones d'edat gairebé assusten. Les mirades còmplices, i la ternura d'aquelles que no tenen res són la tònica dominant i l'esperit de l'exposició.

Mirades des de diferents punts d'Espanya i del món, del que representa l'univers femení, el seu treball i la seua lluita.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola