Notícies

;
08 marzo 2008

La Policia Local de Peníscola ha detingut dos hòmens amb greus antecedents policials

La Policia Local de Peníscola va interceptar un vehicle a les 02.15 hores de la matinada passada després de l'advertiment de la Guàrdia Civil. El cos de seguretat nacional es va percatar del robatori d'un vehicle a Vinaròs i va coordinar amb la Policia Local de Peníscola la posterior detenció dels autors.
Després de rebre l'avís, les dues patrulles de servei a Peníscola, van pentinar la zona fins trobar el vehicle descrit i van iniciar una persecució que va acabar minuts més tard.
La intercepció del vehicle va tindre lloc a la Ctra. Estación de la localitat. Els ocupants del cotxe van abandonar el vehicle i van intentar la fuga corrent.
Els agents de la Policia Local van donar caça als dos hòmens i els van detindre.
Els detinguts, dos veïns de Vinaròs, de 21 i 22 anys respectivament tenien greus antecedents policials. Marc M.G. i Daniel M.G. comptaven en el seu expedient amb delictes d'agressió sexual, amenaces, ordres d'allunyament i homicidi.
Després de la detenció i comprovació de l'extens currículum d'antecedents dels detinguts, els dos hòmens van ser posats a disposició judicial.
Fonts de la Policia Local de Peníscola confirmen la importància de la detenció per l'envergadura dels delictes que consten en els respectius expedients dels detinguts.
Per la seua part, el regidor de Governació de l'Ajuntament de Peníscola, Jesús Ayza, felicita la labor del cos de seguretat del municipi a la vegada que lamenta que "la Policia Local siga qui haja de solucionar aquest tipus de detencions a causa de la falta d'efectius en la zona de cossos de seguretat de l'àmbit i competència nacional".

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola