Notícies

;
07 marzo 2008

El Festival de Cinema de Peníscola es renova

En la vintena edició del certamen cinematogràfic més emblemàtic de la Ciutat a la Mar, aquest estrenarà novetats conservant-ne l'essència i vocació per ocupar un lloc destacat en el panorama cinematogràfic nacional.
Entre els reptes que planteja la nova edició, el compromís polític de l'equip de govern se centra en la voluntat d'internacionalització de l'esdeveniment i el foment de la participació local, en paraules del regidor de l'àrea de Turisme, Rafael Suescun “volem treballar perquè el Festival s'integre definitivament en la vida social del nostre poble, que els peniscolans i les peniscolanes s'involucren en aquest projecte com mai per poder projectar amb tota la nostra força l'alt nivell del nostre Festival de Cinema i, per extensió, l'hospitalitat i la generositat de la nostra estimada Peníscola”.
Les novetats es troben també en la renovació dels premis ja tradicionals del certamen, com el Premi Pepe Isbert o el Premi Samuel Bronston, als quals enguany s'afegirà el “Premi Caragol Punxent”, un nou guardó que destaca el paper de la gastronomia i els recursos pesquers en l'activitat del municipi. “El nou premi és una concessió a les nostres arrels com a poble, una referència a un dels atractius de la nostra ciutat: la gastronomia i el caragol punxent que a Peníscola es cuina com a cap lloc” explicava Suescun.
L'edil aclaria que el Festival de Cinema de Peníscola continuarà apostant per una cartellera de qualitat, la celebració d'actes lúdics i festius com a oferta complementària a les projeccions i la convocatòria dels prestigiosos premis que s'han estat entregant al llarg dels vint anys d'història del Festival. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola