Notícies

;
06 marzo 2008

Peníscola inaugura un nou parc infantil en el passeig Marítim

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Peníscola, atenent a la sol·licitud veïnal d'instal·lar un parc infantil en el Passeig Marítim en la zona que convergeix amb l'avinguda Cataluña, dóna per finalitzades les obres de col·locació d'aquesta infraestructura per a xiquets d'un a cinc anys.
El parc consta d'una torre amb tobogan, balancí amb dues places i moll infantil, tot això corresponentment barrat i confeccionat amb tècniques i materials homologats per al tractament i ús infantil.
Peníscola gaudeix de zones per a l'ús i gaudi dels xiquets en diversos punts estratègics, concretament són deu les estructures destinades a aquesta finalitati, majoritàriament situades al costat de recursos naturals i en espais oberts, com són les platges i el riu que creua el municipi.
La regidora de l'Àrea, Matilde Guzmán, ha confirmat la importància d'aquests projectes en un municipi amb preeminència del turisme familiar: “els deu parcs que ja disposem estan distribuïts tant per la zona centre com per les diferents extensions turístiques de la nostra població, açò afavoreix que tant els nostres xiquets com els que ens visiten en la temporada turística puguen gaudir de zones de joc adequades per a la seua edat. Peníscola és un municipi turístic al qual acudeixen cada any centenars de famílies amb xiquets, la Regidoria de Cultura té la responsabilitat de moblar la ciutat d'infraestructures d'aquest tipus en zones verdes i enclavaments propers als excel·lents recursos naturals de què disposem”.
Guzmán ha explicat així mateix que s'ha establit un acord amb l'empresa especialitzada en aquest tipus de parcs infantils “per al manteniment i millora contínua dels parcs infantils amb què ja comptem, concretament aquesta última setmana s'ha procedit al canvi en el sòl, el clos i el tobogan del parc infantil situat enfront de la platja Sud, a la plaça Zaragoza”.
La ubicació d'un nou parc ha suposat una inversió de 10.000 € aproximadament i es calcula que només en aquest primer estiu més de 5000 xiquets podran beneficiar-se de l'ús del nou parc. “Cada urbanització, al llarg de la platja nord, disposa ja d'alguna infraestructura similar. Per al nostre equip de govern és fonamental atendre les demandes de les famílies que visiten amb els seus fills la nostra població, així com anar convertint Peníscola en una ciutat amb espais lúdics, més verda i oberta a la mar” concloïa Guzmán.
Per la seua banda, veïns del municip valoren molt positivament la iniciativa, Rosana, veïna de Peníscola, així ho confirmava “em sembla molt bé, al meu fill de cinc anys li encanta anar per les vesprades al parc, si n'hi ha diversos, doncs podem anar variant. L'important és que açò cada vegada vaja a més”. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola