Notícies

;
06 marzo 2008

Clínic i futbol d'elit a Peníscola

Durant la celebració del Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques Sub-18 i Sub-14, els pròxims 14, 15 i 16 de març en el municipi veí de Benicarló, Peníscola organitzarà un clínic o taula redona en què els jugadors podran gaudir de l'experiència i sabiduria d'un important elenc de personalitats dins del panorama futbolístic nacional.

La cita serà el dissabte dia 15, a les 19.00 hores a l'Hotel Ágora i estarà moderada pel reconegut informador esportiu, Gregorio Segarra, i presidida per l'alcalde del municipi, Sr. Andrés Martínez, gran aficionat a l'esport rei.

Els ponents en l'acte seran jugadors i àrbitres de primera divisió, que tractaran temes tècnics i de medicina esportiva; així com tems de formació, per part del president de Competició i jutge únic de la Federació Valenciana de Futbol, Sr. Miguel Ángel Olarte; i el seleccionador nacional Sub 20 i director de l'Escola Nacional d'Entrenadors de Futbol, Sr. Ginés Menéndez.

"Esperem que el clínic siga tot un èxit de participació. Des de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Peníscola apostem per les iniciatives que donen suport a l'esport de base i la promoció de l'esport a nivell municipal, és per això que la celebaració del Campionat Nacional de Seleccions a la nostra comarca és una gran notícia i una oportunitat a la qual Peníscola se suma amb convicció" afirma Jesús Ayza, edil de l'Àrea. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola