Notícies

;
15 febrero 2008

La brigada municipal es posa les piles

La brigada municipal d'obres i serveis de l'Ajuntament de Peníscola té l'agenda atapeïda en aquest inici d'any. Les tasques de manteniment i millora d'infraestructures i mobiliari urbà de la ciutadella del municipi mantenen a electricistes, pintors i encarregats d'obres menors pendents del calendari.

Durant aquest mes de febrer s'han portat a terme diversos treballs d'adequació d'infraestructures com la sala d'actes en l'edifici de l'Ajuntament en el nucli antic, la reforma del mur de pedra enfront de l'emblemàtic Bufador, la reforma de diversos graons al carrer de l'Escaleta o la reforma dels lavabos del Centre Social.

En aquests dies, la divisió de pintors de la brigada està portant a terme la restauració de tot el mobiliari urbà metàl·lic de la ciutat emmurallada, eliminant oxidacions, grafittis i pintades diverses (vegeu la paperera de la fotografia).

Els encarregats d'obres menors, per la seua banda, estan asfaltant i terraplenant diversos carrers i vials del municipi. Concretament, avui finalitzaven els treballs en el carrer d'accés principal a la fortificació, després del portal de Sant Pere, el carrer Atarazanas, on s'ha reconstruït el paviment per imperfeccions en la zona empedrada.

Molts d'aquests treballs responen a la rutina anual de millora d'infraestructures, no obstant això, és notori l'augment de l'actuació de la brigada en diverses tasques del municipi. El regidor de Medi Ambient, Agustín Fresquet, destaca així la seua actuació: “estic especialment satisfet en aquest inici d'any de l'activitat de la brigada municipal per la seua constant actuació en l'adequació de camins rurals i millora de carrers i vies en el municipi, i concretament les millores en el nucli antic que s'estan portant a terme aquests dies.”

“Les tasques de la brigada solen passar per alt a la ciutadania” afirma Fresquet, qui valora l'actuació del grup de treballadors: “si les seues tasques les portaren a terme empreses externes les valoraríem d'una altra manera i això no pot passar de cap manera. La brigada municipal s'ha posat les piles” Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola