Notícies

;
14 febrero 2008

Canvis a la rotonda d'accés a Cerromar

Després del lliurament de les obres de millora en la urbanització Cerromar de Peníscola i de valorar el seu posterior ús i funcionament, l'Ajuntament de Peníscola ha disposat efectuar una sèrie de canvis en la rotonda d'accés a la zona.
“Després de valorar l'estat final de les obres, hem conclòs millorar la rotonda situada al costat de la Venus perquè, si bé millora la circulació perquè permet la incorporació dels veïns al camí del Pebret en un canvi de rasant amb major seguretat, també s'ha observat que dificulta la circulació als grans vehicles, per la qual cosa aquests dies es van a efectuar uns petits modificats d'aquesta perquè puga ser remuntable i permeta el pas a grans vehicles sense dificultat”.

Les millores que ha experimentat la urbanització després de la construcció de noves voreres, el reasfaltado de vials i la instal·lació d'una nova xarxa d'il·luminació es veurà finalment conclosa amb aquests petits modificats que es realitzaran en la rotonda referida.

L'import total de les obres ha estat de 636.000 € a Cerromar, actuació inscrita en el programa de millora de serveis en diverses urbanitzacions del municipi que s'està portant a terme des del segon semestre de l'any passat,  com a Atalayas i Urmi. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola