Notícies

;
13 febrero 2008

Creu Roja de Peníscola ofereix el Servei de Monitorització d'Alertes Personals

El nou servei que proposa Creu Roja en el municipi permet la localització remota de persones que, per diferents causes, presenten deterioració cognitiva lleu o moderada: malalts incipients d'alzheimer, persones que pateixen transtorns temporals de desorientació o persones amb algun grau de deficiència mental.
El sistema és senzill, es tracta d'un localizador personal que duu l'afectat i que va connectat via senyal GPS a un centre receptor que es pot situar a casa d'algun familiar o en el seu centre de treball. Quan els familiars o responsables de l'afectat creuen que puga estar perdut activen aquest sistema a través de la central de Creu Roja a Alacant i aquest contacta amb l'interessat a través d'internet SMS o MMS, donant-li les coordenades i localització del malalt.
L'objectiu de l'ús d'aquest sistema és augmentar l'autonomia personal dels afectats per les dolències referides o manques d'orientació aportant seguretat i tranquil·litat a familiars i responsables d'aquestes persones.
Per a sol·licitar aquest servei, els interessats han d'acostar-se al centre Creu Roja de Peniscola, situat en la primera planta del Centre Social i sol·licitar el SIMAP, Servei de Monitoratge d'Alertes Personals i, a través d'una quota mensual, podran beneficiar-se de l'ús d'aquest localizador personal. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola