Notícies

;
13 febrero 2008

Peníscola aposta per la creació d'un Consell de l'Esport

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Peníscola ha proposat a les entitats esportives del municipi la creació d’un Consell de l’Esport. La iniciativa és conseqüència d’una de les promeses electorals que el regidor de l’àrea va defensar durant la campanya electoral, “la meua voluntat com a regidor és crear un ens interlocutor entre les associacions i el govern municipal que coordine les seues activitats i permeta portar a terme iniciatives conjuntes tal i com vaig proposar durant el període preelectoral”, explica l’edil Jesús Ayza.

La primera reunió tenia com a objectiu informar els presidents i directius de les entitats esportives del municipi de la intenció de la Regidoria de crear aquest nou instrument i demanar la seua col·laboració. La resposta de les associacions ha estat molt positiva segons Ayza, que assegura que els tràmits per a la constitució del Consell s’iniciaran d’immediat.

El Consell de l’Esport s’ha pensat com a organisme que té l’objectiu fonamental de dinamitzar l’activitat esportiva del municipi mitjançant la coordinació de l’activitat associativa, l’organització d’activitats conjuntes, la tramitació de subvencions i l’actuació com a fòrum de debat per a generar noves iniciatives.

Peníscola compta amb vuit associacions esportives, algunes de les quals col·laboren amb la tasca socialitzadora i educadora dels més menuts mitjançant les escoles esportives, realitat que enllaça amb un altre dels objectius fonamentals del consell: la prolongació de l’esport escolar cap a la participació en l’esport amateur, la integració en les associacions i la participació en les iniciatives municipals al voltant de l’esport.

El Consell de l’Esport, un cop constituït, dependrà de l’Ajuntament amb el regidor d’Esports al capdavant i el tècnic municipal d’Esports com a coordinador d’activitats; les associacions esportives també hi estaran representades així com els representants dels grups polítics municipals.

En aquests moments, rere la primera reunió informativa celebrada aquesta setmana, les associacions han adquirit el compromís de presentar la documentació necessària per a acreditar un dels seus membres com a representant al consell i, si els tràmits segueixen segons el previst, la constitució d’un Consell de l’Esport a Peníscola podria aprovar-se el proper plenari ordinari del mes de març.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola