Notícies

;
12 febrero 2008

Revisió del conveni laboral per al personal de l'Ajuntament de Peníscola

Jesús Ayza, regidor de Personal de l’Ajuntament de Peníscola, ha complert amb el compromís adquirit a la presa de possessió del càrrec com a nou edil de revisar el conveni laboral pel qual es regeixen funcionaris, laborals i l’organisme autònom de l’administració municipal.

Ayza va fer explícit el seu compromís tan prompte com va accedir a la Regidoria i hi va al·legar la necessitat de revisar un conveni amb deu anys d’antiguitat: “el conveni vigent avui es va firmar el 1998, han passat deu anys i ja és moment de revisar en la mesa de negociació tota una sèrie de temes que necessiten ser modificats”.

Ahir es va constituir la nova mesa de negociació mixta amb els representants dels funcionaris i el personal laboral de l’Ajuntament i del Patronat de Turisme municipal. El regidor es mostra optimista: “crec que el treball que desenvoluparem entre tots és necessari per a millorar les condicions laborals dels nostres treballadors i estic segur que amb esforç i responsabilitat ho assolirem en el termini previst”.

“L’objectiu és tenir firmat el nou conveni per als mesos de juny o juliol d’enguany” informa Ayza. Després de l’acceptació del nou acord, es revisarà la relació de llocs de treball, tasca que ha de finalitzar-se el mes de setembre per a poder aprovar els pressupostos del pròxim any dins de l’any vigent, un altre dels compromisos de l’edil que ja va complir amb la prompta aprovació del primer pressupost que s’ha fet sota la seua responsabilitat en aquesta nova legislatura.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola