Notícies

;
12 febrero 2008

Comencen les obres del col.lector d'aigües residuals de l' Av. Papa Luna

L’empresa Edycon SA ha iniciat aquesta setmana la renovació del col·lector d’aigües residuals de l’avinguda Papa Luna. La millora en el tram comprés entre l’hotel Peñíscola Palace i la plaça Illueca està emmarcada en el Pla Provincial d’Obres i Serveis de la Diputació de Castelló.

L’execució del projecte, establerta en un període de cinc mesos, es preveu que acabe el pròxim mes de juny, abans de l’arribada de la temporada turística estival. La circulació en el tram de cent metres comprés entre l’edifici Coliseum i l’Hotel Palace “estarà restringida temporalment durant l’inici de les obres” ha comentat Romualdo Forner, l’edil d’Urbanisme i Obres de l’Ajuntament de Peníscola.

El tram tallat de cent metres avançarà a mesura que avance l’obra direcció Benicarló, d’aquesta manera el trànsit estarà afectat en petits trams per a evitar molèsties majors als usuaris de la via.

“Per a regular la circulació per un sol carril s’han habilitat dos semàfors per a controlar el pas de vehicles en ambdós sentits per un únic carril transitable” explica Forner i afirma que durant el període vacacional de Setmana Santa les obres romandran parades.

L’execució està finançada per tres ens públics. L’Ajuntament de Peníscola inverteix en aquest projecte un total de 668.773 euros, la Diputació de Castelló col·labora amb 33.000 euros i l’Estat destinarà per la seua banda 24.273 euros. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola