Notícies

;
11 febrero 2008

Peníscola visita la seu del Consell a Brussel·les per estudiar vies de col·laboració i finançament amb la UE

Després d'una primera experiència en projectes amb finançament comunitari, Peníscola manté l'aposta per a la integració en els programes europeus. Juan Francisco Castro León, gerent del Patronat de Turisme d'aquesta localitat castellonenca, ha visitat la seu del Consell a Brussel·les per a rebre assessorament sobre la tramitació d'un nou programa Life+ para la Marjal de Peníscola, així com per a rebre informació sobre altres possibilitats de finançament que la Unió Europea disposa per al període financer 2007-2013
. El director general de la Delegació de la Comunitat Valenciana a Brussel·les, Juan Manuel Revolta, i Castro León van departir sobre la possibilitat d'establir un projecte Life+ per a la Marjal de Peníscola, després que aquest paratge haja estat inclòs com a zona humida en la Xarxa Natura 2000. Fins al moment, la Comunitat Valenciana ha participat en 53 projectes europeus, la qual cosa s'ha traduït en un total de 123,1 milions d'euros en forma d'inversions per a la regió.
Així mateix, tècnics de la FCVRE han informat a Castro León sobre les possibilitats per a la promoció de Peníscola com a destinació turística en els mercats europeus, sobretot posant l'accent en l'oportunitat que representa per al sector turístic la construcció de l'aeroport de Castelló, que estarà a ple rendiment el 2009.

El gerent del Patronat de Turisme de Peníscola ha qualificat la visita de molt satisfactòria i
ha assenyalat que des de l'Ajuntament “seguirem treballant perquè Peníscola obtinga finançament europeu i puga optar a ajudes que beneficien directament els nostres ciutadans”.

Segona col·laboració entre Peníscola i la FCVRE:

Aquesta és la segona ocasió en la qual la localitat castellonenca coopera amb línies de treball comú amb la seu del Consell a la UE, ja que l'any passat el Patronat de Turisme de Peníscola va col·laborar com a captador d'empreses per a participar en el programa iSET, projecte promogut per la FCVRE per a l'aplicació i adaptació de les noves tecnologies per a les PYMES turístiques, projecte en el qual finalment es van inscriure diversos hotels del municipi.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola