Notícies

;
11 febrero 2008

Viatge promocional a La Rioja

L'Associació d'Empresaris Turístics de Peníscola juntament amb el Patronat Municipal de Turisme i la Diputació de Castelló han organitzat aquest viatge promocional a terres de La Rioja amb l'objectiu de donar a conéixer l'oferta turística de Peníscola en un dels focus d'emissió de turistes de major envergadura dins del mercat nacional: el quadrant nord-est peninsular.

Avui ha eixit el comboi amb direcció a La Rioja on es mantindran contactes amb professionals del sector i se celebrarà un sopar còctel al palauet Círculo Logroñés on tindrà lloc la presentació de l'oferta de Peníscola com a destinació turística a professionals i autoritats locals. Es preveu que assistisquen al sopar més de 150 persones del sector minorista i majorista comercial.

Aquesta iniciativa és la primera activitat en destinació programada per a enguany per l'entitat en col·laboració amb l'administració, si el resultat és satisfactori es tindrà en compte per a posteriors accions promocionals “la promoció directa en el mercat emissor amb els diferents agents implicats en la contractació turística és un instrument molt útil” afirma Rafael Suescun, president del Patronat Municipal de Turisme ; “si aquesta acció té bons resultats tindrem en compte aquesta via de fer promoció per a posteriors ocasions” confirma Suescun.

El govern municipal ha donat suport l'acció a través del finançament i amb la presència de representants del govern municipal ja que tant l'alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, com el regidor de Turisme i president del patronat Rafael Suescun acompanyen la comitiva en aquest desplaçament a La Rioja.

L'any passat, 2007, el turista nacional va suposar el 85% de les arribades a Peníscola, i el turista de La Rioja va ser un mercat incipient amb més de 2.000 consultes a l'Oficina de Turisme. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola