Notícies

;
05 febrero 2008

Peníscola s'obre al mercat internacional

Inscrit en el pla d'accions que el Patronat Municipal de Turisme de Peníscola va iniciar a principi d'any, es va planificar una agenda de treball durant Fitur 2008 que incloïa contactes amb operadors turístics de mercats incipients i interessants per al municipi.
Després de la negociació, s'ha aconseguit renovar acords i ampliar el nombre d'operadors turístics que programen Peníscola dins dels seus catàlegs. És el cas de Natalie Tours, el més important dins del sector a Rússia. Després de tres anys de treball amb el mercat eslau, finalment en aquesta edició de la fira internacional de turisme s'ha aconseguit atraure l'atenció del gegant rus i incrementar així les quotes de turista d'aqueixa nacionalitat a Peníscola.
Una altra de les línies de treball que contempla el pla, és l'optimització de l'aeroport de Castelló, per a això, al llarg de la fira s'han mantingut diverses reunions amb l'empresa gestora de la infraestructura en les quals es plantejaven les necessitats i els reptes del municipi pel que fa a les arribades de turista internacional. Es va lliurar un dossier amb un estudi dels mercats més interessants i factibles per a la definició de les línies de connexió entre països amb major interés. Són un exemple països com Bèlgica, Holanda, Alemanya i Rússia amb qui seria interessant establir connexions aèries.
A partir d'aquesta primera presa de contacte, s'ha establit una agenda de trobades on seguir treballant en conjunt.
La coordinació amb les oficines de turisme d'Espanya a l'exterior (OET) és la tercera línia d'actuació que contempla el pla d'accions. Per això, durant la fira s'han mantingut sessions de treball amb l'OET de Moscou, Brussel·les i la Haia en les quals s'han ratificat acords per a emprendre accions de promoció al llarg de l'any. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola