Notícies

;
05 febrero 2008

Vols visitar Peníscola?

Amb aquesta pregunta es proposa als visitants de l'estand de Peníscola a Fitur que participen en el sorteig d'un “Cap de setmana de Cinema”.

Com ja és habitual, l'agrupació d'empresaris turístics de Peníscola, Agretur, ha donat començament a la recollida de participacions per al sorteig de més de cinquanta premis relacionats amb l'oferta turística del municipi durant la setmana del cinema en la qual se celebra el festival: estades en hotels, apartaments, esmorzars o sopars i invitacions per assisitir a la Cerimònia d'Inauguració del XX Festival Internacional de Cinema de Peníscola.

Després de la finalització de la fira, el sorteig es realitzarà davant notari el dia 30 de març a Peníscola, una vegada se'n conega el resultat es notificarà als premiats amb què han estat agraciats. La llista d'afortunats es farà pública a la pàgina web de l'agrupació i a través de contacte telefònic.

Durant aquesta primera jornada de fira, la participació en el sorteig ha estat espectacular, per la qual cosa el sorteig s'espera amb gran expectació. El vicepresident d'Agretur, Juan Antonio Beltran, valora positivament la iniciativa: “fa ja tres anys que celebrem el sorteig i cada any hi participa més gent, molts dels que hi participen han visitat ja Peníscola, qüestió que és representativa, d'alguna manera, de l'alta fidelitat del turista a la nostra ciutat”.

Beltran assegurava, a més, que és una oportunitat de promocionar la destinació per a totes aquelles persones que no coneixen Peníscola: “el sorteig permet que a aquells curiosos que no ens coneixen, els entren les ganes de participar-hi i finalment s'interessen per Peníscola en les seues pròximes vacances”.

Per la seua banda, els visitants de l'estand mostraven la seua satisfacció per l'oportunitat de visitar Peníscola, el seu patrimoni i les seues platges de la mà dels empresaris i viure una “Experiència de Cinema”.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola