Notícies

;
05 febrero 2008

Peníscola estrena estand a Fitur 2008

Peníscola ha inaugurat el seu nou estand en la vintena tercera edició de la Fira Internacional de Turisme, Fitur, a Madrid. Després de mesos de treball, Peníscola es mostra a professionals del sector i públic final en una de les fires més importants del sector a Europa.
El nou estand, amb 80m2 de superfície, destaca la diversitat d'oferta de la qual disposa el municipi castellonenc a través de la imatge. Tres fotografies de 2x2m, presideixen l'estand, el Castell de Peníscola, la Platja Nord i el Palau de Congressos amb la imatge que el municipi projecta a través de les instantànies. Diverses fotografies més complementen l'oferta visual amb la finalitat de promocionar la gastronomia típica, el turisme de naturalesa i turisme actiu i el patrimoni i turisme cultural. Un mosaic de colors que contribuïxen a projectar la imatge de Peníscola com a destinació completa, amb oferta per a tots els gustos, turisme congressual i de negocis, turisme cultural, turisme esportiu, turisme de salut i el tradicional turisme de sol i platja. En aquest cas, l'estand ha fet una picada d'ullet a tots aquells visitants que trien, han triat i triaran en el futur les eternes platges de Peníscola com a destinació a la costa. S'ha recreat amb arena natural, enfront d'una imatge de la Platja Nord del municipi amb el Castell de fons, una singular “platja” amb dues gandules per a tot aquell visitant que vulga endur-se una fotografia instantània amb el record de les platges peniscolanes d'arena blanca i fina.
La inciativa ha estat tot un èxit, durant el matí ja s'han llançat més de cent fotografies en tot just unes hores.
Després de la inauguració, l'agenda del primer dia estarà completa. Es duran a terme les reunions amb les oficines de turisme d'Espanya amb destinació, concretament amb Holanda i Bèlgica i es mantindran contactes constants amb diversos operadors turístics de mercats emergents on es presentarà Peníscola com una destinació completa, experimentada i capaç de complir amb les seues expectatives.
Durant la nit, se celebrarà la Nit Q, on l'Institut de Qualitat Turística Espanyol atorgarà a les Tourist Info de Peníscola el diploma que acredita la seua certificació en Qualitat Turística. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola