Notícies

;
25 enero 2008

Visita del responsable provincial de costes a Peníscola

El responsable provincial de costes, Francisco Montoya, s'ha reunit avui amb el regidor de Medi Ambient i Platges, Agustín Fresquet i l'alcalde de la ciutat, Andrés Martínez per a revisar l'estat de la zona nord i sud del municipi.
Els responsables municipals han proposat al representant del Ministeri de Medi Ambient en la província les necessitats de millora de la façana costanera de Peníscola i hi han aconseguit compromisos d'inici d'obres pròximament.

Senda litoral
El projecte previst per a la zona sud es concreta en la creació d'una senda litoral que s'estendria des de la platja de les Viudes fins a la platja del Moro. Aquest nou vial facilitaria el trànsit de vianants i bicicletes i contribuiria a la seguretat del trànsit rodat, a la vegada.
Aquest vial permetria passejar enfront de la mar sobre una passarel·la paral·lela a la calçada que contribuiria al senderisme i el gaudi de la zona sud.
Montoya ha manifestat el seu interés per la petició i assegura que les obres podrien iniciar-se en breu.

Dunes i passarel·les
Els edils, atenent al seu compromís durant l'aprovació del pressupost de 2008 de regenerar les dunes i la flora de la platja nord, han sol·licitat també al Ministeri l'adequació de la platja nord en la zona de la urbanització Peñismar i contigües mitjançant la instal·lació de passarel·les de fusta perpendiculars a la línia de la costa i la regeneració de les dunes. Montoya ha mostrat als representants del consistori el projecte previst després de la sol·licitut i han discutita sobre les distintes possibilitats del projecte.
“Esperem que les nostres peticions es traduïsquen en realitats ben prompte. Creiem que ambdós projectes poden realitzar-se en breu i intentarem que tant la zona nord com la zona  sud milloren de manera contínua i sostenible” declara Martínez.
Ambdues peticions estan en procés d'estudi i podrien licitar-se i executar-se en pocs mesos. Podrien gaudir de les millores milers de visitants de les platges del municipi turístic i els mateixos ciutadans de Peníscola. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola