Notícies

;
22 enero 2008

Els empresaris de Peníscola i Benicarló assisteixen a un seminari sobre qualitat turística i comerç electrònic aplicat a estacions nàutiques

Després de l'aprovació de la candidatura de l'Estació Nàutica Benicarló-Peníscola per part de l'Associació Nacional d'Estacions Nàutiques, s'han organitzat diverses reunions d'assessorament a l'empresariat. La campanya de formació a restauradors, hotelers i empreses d'oferta complementària interessats en el projecte es completa aquests dies a Peníscola amb la celebració d'un seminari sobre Negoci electrònic i qualitat turística aplicat a estacions nàutiques.

Durant la primera sessió, el coordinador general d'estacions nàutiques, Rafael Moreno, va posar en coneixement de l'empresariat d'ambdós municipis la importància de la implicació del sector privat en els projectes i la responsabilitat que comparteixen els diferents actors en la consecució de l'èxit.

Després de la introducció de Moreno i la intervenció en la presentació dels regidors de Turisme d'ambdós municipis, es va iniciar el seminari amb el Curs de Persuabilitat, on es van divulgar les possibilitats del comerç electrònic i la distribució a través de la xarxa. A continuació, es va impartir un Curs de Qualitat aplicat al sector turisme i, en concret, a les estacions nàutiques.

Els objectius d'aquestes estacions són desestacionalitzar el turisme, especialitzar l'oferta i incrementar la despesa mitjana per turista i dia creant un producte respectuós
amb el medi ambient.

El següent pas a seguir després de l'acceptació de la candidatura proposada per Benicarló i Peníscola conjuntament és formar l'associació, redactar-ne els estatuts i definir-ne els organismes de gestió. Per això, en el marc de les jornades de formació plantejades per als dies 22 i 23 de gener a Peníscola, es convoca els empresaris interessats a formar part d'aquest projecte perquè debatisquen i resolguen la definició de l'associació, els estatuts i es plantegen l'estructura dels organismes de gestió.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola