Notícies

;
21 enero 2008

Peníscola se solidaritza amb els xiquets d'Etiòpia

L'organització sense ànim de lucre AFNE “Units a Etiòpia” va protagonitzar la Nit Solidària a Peníscola. Aquesta agrupació treballa des de fa anys per la construcció d'infraestructures en el país africà a través de l'aportació dels socis, donacions i la participació en esdeveniments com el que va tindre lloc dissabte passat al Pub Mandarina de la localitat castellonenca.

Una mesa redona, la tenda solidària, i la projecció d'audiovisuals van donar a conéixer el treball de l'ONG en un país tan castigat per la pobresa i va ablanir les consciències dels veïns de la localitat. Tot això acompanyat d'un còctel benèfic la recaptació del qual es destinarà a la construcció d'un centre escolar i esportiu al país africà.

La quantitat del xec entregat per part del pab als responsables de l'ONG pujava a 600 euros, quantitat que s'incrementarà per l'aportació dels Serveis Socials de l'Ajuntament de Peníscola “agraint que AFNE haja decidit visitar Peníscola per a divulgar la seua actuació a Etiòpia, l'Ajuntament col·laborarà amb una aportació per al projecte de construcció del centre escolar que tanta falta fa”, afirmava l'alcalde del municipi, Andrés Martínez. Encara està per concretar la suma definitiva que aportarà el municipi al projecte, tanmateix, la regidora de Benestar Social, María Jesús Albiol confirmava la intenció de l'Ajuntament de contactar amb el projecte i col·laborar “potser a través d'una aportació o del pagament d'una quota de soci durant un any”. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola