Notícies

;
18 enero 2008

L'instantània Les cintes guanya el Concurs de Fotografia de les Festes Patronals

Durant el dia d'avui tots els treballadors dels serveis municipals i membres de la corporació municipal han triat, per votació, que la imatge titulada Les cintes, de Climent Boix siga la guanyadora del Concurs de Fotografia de les Festes Patronals entre les 42 imatges presentades.

Des d'avui i fins l'última setmana de febrer es podrà visitar l'exposició fotogràfica en el nou saló d'actes de l'Ajuntament de Peníscola (edifici nucli antic). Un conjunt d'instantànies que majoritàriament reflecteixen l'esperit entranyable, tradicional i festiu dels dies grans de la festivitat en el municipi, els dies de la Patrona, la Mare de Déu d'Ermitana.

La imatge guanyadora que mostra les mans d'un dansant tocant les castanyetes entre cintes de colors durant la dansa, es publicarà com a portada del pròxim programa de Festes Patronals 2008, tal i com és habitual i com contempla el concurs. La segona classificada ha sigut Isabel Pavia per la fotografia T'esperem ballant i David Caudillo, veí de València, ha sigut escollit tercer classificat per Dia de la Patrona. Mare de Déu de l'Ermitana. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola