Notícies

;
18 enero 2008

Peníscola celebra el dia de Sant Antoni Abat

A les deu del matí, Peníscola iniciava el seu particular homenatge a la festa dels llauradors en honor a sant Antoni Abat. La cita, davant l'Ajuntament, per portar al coll la imatge del sant fins a l'ermita de la Mare de Déu d'Ermitana, patrona del municipi.

El seguici de dames, representants polítics, membres de l'Associació de sant Antoni i fidels acompanyaven la imatge fins l'ermita on, durant la Missa, Oscar Albiol Mora ha sigut nomenat Majoral. De família llauradora i amb una forta vinculació a la festa, Albiol comentava l'emoció després de la imposició de la brusa i el mocador per part del Majoral de 2007 i la Reina de les Festes: “ser Majoral després que ho haja sigut mon pare és molt especial per a nosaltres, tota la família vivim la festa de Sant Antoni amb intensitat i enguany més encara; ser Majoral és com ser la Reina de les Festes de Sant Antoni”.

Els actes amb motiu de la festivitat del patró dels animals continuaran durant el cap de setmana amb la tradicional cercavila de les cavallerisses pel centre de la ciutat i el posterior sopar de germanor davant la foguera de sant Antoni, dissabte, i la Missa i benedicció dels animals, diumenge, a la plaça d'Armes del nucli antic del municipi. “Esperem que el cap de setmana hi haja una gran participació en els actes programats. Any rere any els ciutadans i ciutadanes de Peníscola responen amb la seua col·laboració i l'assistència a totes les activitats i esperem que els veïns de la comarca s'hi apropen per compartir amb nosaltres una festivitat tan entranyable com la de Sant Antoni”.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola